Ga naar de inhoud

“Speed Pedelec van het jaar 2024”

De Stromer ST3 Pinion ABS ontvangt de onderscheiding "Speed Pedelec van het jaar 2024"

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Stromer ST3 Pinion ABS de onderscheiding “Speed Pedelec of the Year 2024” heeft ontvangen van de RAI Vereniging in Nederland! Deze erkenning onderstreept de uitzonderlijke eigenschappen die van deze Speed Pedelec een echte “game changer” maken.

De ultieme droom voor veeleisende forenzen

Omschreven door de jury als “de ultieme droom voor veeleisende forenzen”, overtreft de Stromer ST3 Pinion ABS alle verwachtingen met zijn prestaties en innovatieve kenmerken. Volgens de jury verlegt de Stromer ST3 pinion met ABS de grenzen op het gebied van snelheid, veiligheid en rijplezier.

Met zijn krachtige aandrijving en grote accucapaciteit belichaamt de Stromer ST3 Pinion ABS alles wat je je maar kunt wensen in een speed pedelec. Zijn stabiele rijgedrag en dynamiek maken woon-werkverkeer tot een waar genoegen, terwijl de stille, krachtige achterwielmotor moeiteloos accelereert tot 45 km/u.

Veiligheid en elegant ontwerp

Veiligheid staat voorop, en hoogwaardige onderdelen zoals krachtige remmen of het geïntegreerde ABS zorgen ervoor dat fietsers veilig onderweg zijn en op elk moment kunnen afremmen. De Stromer fiets is ook uitgerust met een drievoudige diefstalbeveiliging die het voertuig beschermt tegen dieven.

De Stromer ST3 Pinion ABS maakt niet alleen indruk met zijn prestaties en veilige onderdelen, maar ook met zijn geïntegreerde ontwerp, dat in 2022 werd bekroond met de Red Dot Design Award. De Stromer ST3 Pinion ABS is de perfecte combinatie van stijl en prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor rijders met hoge eisen.