Ga naar de inhoud

Mijlpaal van 100 miljoen km op Stromer-fietsen bereikt in 2024

2500 keer de aarde rond!

Op de 29e van november 2023 willen we met grote vreugde en waardering stilstaan bij de onvermoeibare loyaliteit en toewijding die jullie gedurende de hele maand hebben getoond. Dankzij jullie inzet hebben we een buitengewone mijlpaal bereikt: een verbluffende ✨100 miljoen kilometer✨ afgelegd op Stromer Bikes in het jaar 2023.

Om de indrukwekkende omvang van deze prestatie te benadrukken, is het fascinerend om te bedenken dat dit gelijk staat aan ongeveer 2500 keer de omtrek van onze geliefde aarde! Het is een prestatie die verder reikt dan de grenzen van het alledaagse en getuigt van de passie en toewijding van onze geweldige fietsers.

Aan elk van jullie die de keuze heeft gemaakt voor een Stromer Bike, willen we onze oprechte dank uitspreken. Jullie maken van elke rit een uitzonderlijke reis en dragen bij aan het creëren van onvergetelijke momenten op de weg.

Terwijl we terugkijken op deze indrukwekkende mijlpaal, kijken we vol enthousiasme uit naar nog vele elektrische avonturen die we samen zullen beleven! Jullie toewijding aan Stromer is niet zomaar een rit; het is een revolutionaire keuze die bijdraagt aan een schonere, groenere toekomst. Samen bouwen we aan een duurzame en inspirerende reis op twee wielen!